dimarts, de setembre 05, 2006

THE CROCODILE HUNTER CRYING OVER A CRODILES DEATH

Steve Irvin, el caçador de cocodrils autralià, ha mort per la picadura d'una ralla mentre bucejava en unes illes d'un arxipèlag perdut! No és que sigués un gran fan seu però certament alguns dels seus programes em quedaran a la memòria. I és que una de les primeres coses que feia els dissabtes al matí en plena ressaca era beure un got de suc de taronja mentre em deleitava amb la seva lluita amb els dragons de comodo, les tarantules o les serps de torn.

Era tal la seva seguretat en si mateix o tan gran el despreci al perill i a la mort que cometia bogeries com molestar expressament qualsevol tipus de serp (recordo per exemple quan va agafar una serp escopidora sense protecció ocular). Possiblement, però, la seva bogeria més gran va ser donar menjar als cocodrils del seu zoo particular amb el seu fill de dos anys als braços.

Com tot heroi de culte el seu destí ha estat una mort que ha arribat abans d'hora. Steve Irvin amb la seva personalitat gamberra i arriscada ha estat víctima de la seva pròpia autoseguretat. La natura, tot i que l'home cregui dominar-la, encara ofereix sopreses fins i tot pels més experimentats naturistes. Sinó que li preguntin a Félix Rodríguez de la Fuente que a partir d'ara ja no estarà sol en el panteó dels naturistes de renom...