dimarts, de febrer 28, 2006

Colla de Free riders!

Digueu-me interessat però en aquests moments estic realitzant un treball sobre els problemes de brutícia i incivisme de les darreres festes de Gràcia i necessito la vostra ajuda. Com que tots ens coneixem i tots hem fet les coses més lamentables que ens podem imaginar en els carrers de Gràcia sota els efectes de l'alcohol (jejejeje a mi no m'enganyeu) m'agradaria que em comentessiu com es podrien resoldre aquests problemes sense haver d'emprendre solucions radicals a l'estil Estado de Sitio...

Ja em direu algo

dilluns, de febrer 27, 2006

Secció Investigación y análisis

Acabo de llegir un excel·lent reportatge sobre el procés de Pau a Irlanda a El País d'avui. Es titula Un muro de rencor en Belfast escrit pel periodista anglès John Carlin.

El diari madrileny ha aconseguit crear una secció d'anàlisi (Investigación y análisis) que marca una diferència en un món de la premsa d'avui en dia massa pressionat per la dictadura de les presses i de l'actualitat. És clar que per ser capaç d'oferir aquesta secció cal alliberar periodistes de qualitat per tal que puguin treballar sense limitacions de temps, una opció que molt pocs diaris són capaços de tenir per la manca de mitjans econòmics.

Llàstima!

diumenge, de febrer 26, 2006