dissabte, d’agost 04, 2007

Les Maniobres maquiavèliques d'Alonso


Faltava un minut i mig per acabar-se la sessió d'entrenaments del Gran Premi de F-1 d'Hongria. Fernando Alonso acabava de canviar les rodes per afrontar l'últim intent per obtenir una pole que en aquells moments detentava el seu company Lewis Hamilton. Aquest esperava que Alonso sortís del box per tal de canviar les rodes gastades per unes de noves.
Quan l'enginyer mecànic ha assenyalat a Alonso que ja podia sortir, aqust s'ha esperat de forma expressa per tal d'impedir que Lewis Hamilton tingués temps de fer també un últim intent per aconseguir la volta ràpida. Una maniobra maquiavèlica que li ha donat resultats -ha obtingut la pole i Hamilton no ha pogut iniciar la volta llançada- però que a la vegada recalca el costat antiesportiu d'Alonso amb la imatge ja danyada després de la polèmica amb el ferrarista Felipe Massa.


PS: Déu ni do la cara llarga del Director de McClaren, Ron Dennis, després de la fi dels entrenaments. Res feia semblar que un pilot del seu equip hagués aconseguit la pole. La tensió a McClaren puja de temperatura una altra vegada. Mentrestant, el cabdill de la F-1, Bernie Ecclestone, es frega les mans: les audiències pugen cada gran premi a mida que s'acosta la fi d'una temporada històrica pel circ de l'automobilisme. La F1 ja té el Bueno (L. Hamilton), el malo (F. Alonso). Ara hauran de trobar el feo


La pregunta: Per ser campió és necessari aquest toque de maldat i puteria?