diumenge, de maig 13, 2007

Lepenització dels esperits a Badalona?

Immigració=Delinqüència és el perillós missatge d'aquest polèmic vídeo de la campanya del Partit Popular a les eleccions municipals de Badalona que utilitza la demagògia preferida per Jean-Marie Lepen en un escenari abonat a la discòrdia: els barris populars de Badalona.

M'estalvio comentaris! Es veu que al PP han après ràpid que el sistema Sarkozy funciona. Si s'ha de trepitjar el principi constitucional de la no discriminació per raó de raça, què hi farem.

Mentrestant, Aznar se les dóna d'anarcoide ultraliberal(Robert Nozick estaria content) en el tema de les campanyes de la Direcció General de Trànsit.

Realment, la dreta d'aquest país és una caixa de sorpreses. A vegades és ultraliberal, d'altres ultraconservadora (tema gays), d'altres voreja (sent generosos)l'extrema dreta com a Badalona.

PS: Este mensaje se autodestruirà en 15 días...

3 comentaris:

a ha dit...

Amb tots els respectes, Le Pen els dóna mil voltes. Aquest vídeo és una vergonya, més que res per lo cutre que és. Quina poca subtilesa, per favor. Per no parlar d'aquest tio que intenta adoptar el rol de reporter enrollat i que entra als bars dient "Muy buenas, caballeros". Reafirmo la meva històrica teoria: quant de mal ha fet Buenafuente i El Terrat en general.

D'altra banda, a Espanya acabarà passant el mateix que a França: la immigració a la carta!

Satàrric ha dit...

Per si no érem pocs en la festa, va Artur Mas i parla sobre el Yihadisme a Catalunya...

Satàrric ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.