dilluns, de juliol 24, 2006

Showtime al Gran premi de MOTO GP


La prèvia de la retransmissió del Gran Premi de motos dels Estats Units de Televisió Espanyola d'ahir a la nit va ser antològica. Els ja tradicionals comentaristes tècnics de TVE Miguel Angel Roselló, Marc Martí, Manuel Pecino i l'excampió de motos 12+1 Ángel Nieto van tenir l'ajuda d'uns multifacètics i sobreexitats Carlos Lozano (el presentador de tot concurs de TVE que es valgui), Manolo Quijano, Sonia Ferrer (la guapíssima presentadora de Gente ) i Belinda Washington per tal d'adaptar una emissió només per a adeptes de les motos a les necessitats del Prime Time del diumenge.

De comentar els problemes de posada a punt de Valentino Rossi o els de pèrdua d'adherència de Dani Pedrosa, els nostres amics de les motos van passar a comentar les belleses del circuit fent una parada en l'estrella més neumàtica (alguna relació ha de tenir amb el món del motor) de Hollywood: Pamela Anderson. Però no es van aturar aquí. Emulant Verano Azul, les estrelles de la farandula de TVE van donar una volta al circuit amb moto. Això sí, per adaptar-se al circuit californià on corrien van tenir la dignitat de posar-nos uns beach boys per acompanyar l'impagable vídeo en el qual Ángel Nieto se sentia com un peix a l'aigua i liderava la colla de moteros de vespino...

Si us plau si algú ho va gravar que ho pengi a You Tube... Em faria una gran il·lusió tornar a veure un dels espectacles més dantescos de les últimes setmanes sense comptar és clar amb el programa de Pocholo a la Sexta.