dijous, de juny 08, 2006

La Febre del mundial



Com tants d'altres individus febles de ment d'aquest planeta he caigut en una greu malaltia: la futbolitis mundialística. I què? També hi ha altres malalts que asseguraven veure Operación Triumfo o encara veuenVentdelplà i símils se n'orgulleixen... Però és que els meus símptomes són molt forts. I és que no miro els partits de la selecció espanyola (ja tindré temps de veure com perden abans de quarts del mundial) sinó que em dedico a veure partits llegendaris de mundials com Mèxic 70, Alemanya 74, Argentina 78 o Espanya 82 que emet el Canal Mundial 24h de Digital Plus.

Digueu-me malalt però fer-ho és un exercici molt divertit i profitós. Per una banda, veus com han canviat les modes en el tallat de cabells o en el món de les samarretes. També pots veure com ha evolucionat la qualitat de les retransmissions esportives o els missatges de la publicitat estàtica. És clar que el més important és veure com ha evolucionat el joc. I és que als 70 es feien unes entrades criminals mereixedores de targeta vermella no a l'alçada del turmell com es fan ara sinó a l'alçada de la cintura!!!!! (com no Argentina i Itàlia al capdavant) I el que és pitjor, la targeta vermella brillava per la sava absència.

Però el que més m'ha satisfet aquests dies és veure la qualitat de jugadors com Pélé, Rivelino, Carlos Alberto, Kempes, Rossi, Beckenbauer, Neeskens, Reensenbrink, Passarella, el Pato Fillol o Karl Heinz Rummenigge...

Per acabar dos detalls sense importància:


1- El mostatxo de Rivelino és esplèndid!
2- No he vist mai ni crec que ho faci unes celles comparables amb les de Kempes!!




















Que comenci el mundial d'Alemanya, tinc ganes de veure nous mites... Estic enfebrat.

Web oficial del mundial: http://fifaworldcup.yahoo.com/06/es/