dimecres, de juny 21, 2006

Oeil Public


Oeil public és un col·lectiu de fotògrafs que afirma tenir una una perspectiva molt progressista (o almenys això diuen) de la realitat. En el treball de cadascun d'ells trobareu temes tant diversos com diferents la religió, l'erotisme, la desesperació de no tenir res, l'abundància decadent, l'opi de la religió o la grandària dels espais més inabastables, etc...

Un exemple de la seva feina el podreu veure aquests dies a l'Institut francès de Barcelona amb l'exposició col·lectiva France O ma France.
El pas a la segona volta del candidat de l'extrema dreta Jean Marie Le-Pen va suposar un xoc tan brutal pels ciutadans del país veí que tots ells van decidir donar la seva opinió del "desastre" a partir de la imatge.

Com que sé que alguns de vosaltres sou una mica mandrosos i això de moure's no va amb vosaltres seré generós i us passaré el link on podreu trobar l'expo per internet:

http://www.oeilpublic.com/diaporama.php?r=190&l=liste.php&l_name=LES%20HISTOIRES


2 comentaris:

a ha dit...

Està molt guai, no la coneixia. També molen molt Téndance Floue i VU. Aquesta última va néixer dins del diari Libération i ahir van celebrar el 20è aniversari amb un concert de la Patti Smith i moltes lamentacions i llàgrimes pel depart de Serge July.

Molt chulo el disseny nou, per cert.

Satàrric ha dit...

El serge july aquest es un poca vergonya. Com tota la panòplia de gent del maig del 68 que no s'han mantingut en les seves idees. De liderar un diari que bordejava el materialisme marxista va passar a fer-ho amb una mà de ferro materialista capitalist. sort que ja ha marxat.